Saturday, October 11, 2008

wow

Eile avastasin 5 inimesega sng-d, kus kolmas koht saab juba raha, ehk sisseastumise summa tagasi. Reik läheb maha. Tagusin neid väheke, rahast ilma ei jäänud kordagi. Päris lahe mäng harjutamiseks, tuleb lihtsalt õigel ajal foldida, kui keegi omavahel kokku läheb, sest blindid suurenevad ülikiiresti ja raha on ka algul vähe käes.
Bankroll vaikselt kasvab, 70 € on juba ületatud. Täna mängisin ka cashi, üks pärnu kutt läks jubedalt tilti, kui ta riveril kotti sai, hakkas iga käega allin taguma. Callisin ta muidugi kohe ära AJ, tema vedas Q7 kolmiku kokku. Paar ringi hiljem sain TT abil raha tagasi A3 käest ja seejärel kohe tildivenna viimase raha KQ kätte. Tal oli vist 58 või midagi sellist. Tase oli NL10 ja kuuene laud. Imelik rahaloopimine käis, ma uskusin, et vähe tightim mäng on ikka. Muidu rahalaudade poole ma veel eriti ei vaata, harjutan veel natuke ja loen raamatuid, küll jõuab.
VÄike probleem on kah. Kuna pidevalt raha tiksub juurde ja kaotanud nagu eriti ei olegi, siis on väike hirm tekkinud mängimise ees. Ei tahaks kuidagi enam kaotada ja uuesti alustada. Peab otsima kusagilt mingei õppematerjale selle jaoks. Summa ei ole muidugi suur, aga sellel, kas oled võitev mängija või kaotav, sellel on suur vahe.
Aitab küll tänaseks, õlled karjuvad külmakapis, vaja nad ära juua, varsti talv ja külm, siis õlut ei taha niikuinii.

No comments: