Sunday, October 5, 2008

ja edasi

läks nii, et vaikselt tiksun oma turnasid, milles ma olen plussis ja HU, mille ma tahan selgeks saada ja milles ma kaotan. Mingisugused teadmised on mul olemas ja tundub, et HU mängimiseks on rohkem rolli vaja, et aru saada, kas oled + või ei.

Muidu on elu ilus, käisin Batmani vaatamas, imelik teema oli filmis, ei pannud eriti kaasa mõtlema. Head näitlejad küll.

2.5 taalased sitngod:

AA,KK kohe allin, küll juba callijaid leidub. Kõige kindlam on kellegi raiset tõsta minimaalselt, kindlasti saad uue reraise.
QQ,JJ- vaata flopp ära ja jällegi allin
AK,AQ-kui floppab ässa, siis tihti kaotab kellegi Ax-le, kuna tõmmati kaks paari. Mina ei aja potti väga suureks.

connectors, flushdraw- enamasti pakutakse häid pot-oddse, et käsi kokku vedada, tihti veab naabrimees natuke parema käe kokku.

Paljud ei suuda AK käest ära panna, kui enne floppi tegi kodanik suure raise aga flopis ei ole AK, siis võib vabalt oodata tõstet kõigil kolmel tänaval AK-ga.

Diileri nupult ei toimi blindide varastamine nii hästi, kuna BB on juba raha sisse pannud ja ta ei taha sellest ilma jääda. Täna kukkusin näiteks AJ D-nupult välja, kuna BB callis suure tõste23-ga ja lauda tuli 22x.

kui 4-5 inimest järel, siis vaadata ainult M suurust ja minna allin heade kätega, ei tohi M lasta väga madalaks. Mitte callida allinne, kui siis ainult AA ja KK-ga.

Kui esimene käsi oled BB, siis võib toimida selline nipp, et kui kõik limbivad, siis ootad pikalt ja teed väikese tõste, olenemata oma käest. See ajab paljud närvi, kes just lootsid odavat floppi näha ja vabalt võivad 3 tükki all-in minna. Sina foldid rahulikult ja tunned rõõmu, et 2 vastast vähem.


Vastased limbivad igasuguste kaartidega, aga loobuvad nendest tavaliselt suure Raise peale. Vähemalt 5x BB. Kui tuleb call, siis kindlasti continuous bet ja olenevalt flopist betpot turnil.
Kui keegi istub pool tundi ja ei tee ühtegi liigutust, siis läheb lambist all-in, ei tähenda see veel väga tugevat kätt, nagu AA ja KK, vaid väga tihti KJ ja KQ.

Kui vastane floppab toppaari, siis seda naljalt maha ei panda, olgu kicker milline tahes.

Kui kolmas mastikaart maha tuleb, siis see tavaliselt eriti actionit ei pidurda.

Vaimselt tuleb tugev olla, sest sinu suured paarid callitakse K3 ja saadakse mast või 3kolmik.

Kui keegi on endale suure stacki saanud, siis vahest saab neilt varastada, kuna nad näevad juba esikohta silme ees ja ei taha eriti riskida. Samas ei takista see absoluutselt kõike floppe vaatamast.

No comments: