Monday, October 5, 2009

september

Sai läbi ja suhteliselt FAIL kuu. Tegin sitta mängu, proovisin volüümi suruda ja tegin väga palju vigu. Mingil hetkel tulin 10bi järjest alla ja pärast analüüsides oli seal 5 bi oma lollust.
Lõpus jätsin turbod rahule ja hakkasin mängima regular speed mänge, 30$ bi ja vahest 10-20$, kuidas tuju on. Tundub, et regularides läheb paremini, vähe coinflippe ja halvemad vastased. Mänge tuleb küll kauem oodata, aga millegipärast regulare pole veel vastu sattunud.
Septembris lubasin ka 600 mängu teha, tegin aga vaevalised 337, ja lubadus oli failimise korral viiele inimesele stake deal teha Pokerstarsi Sunday 1/4 millile. See nädalavahetus ei jõudnud, aga järgmisel peaks jõudma.
Nädalavahetusel võtsin üldse aja maha, läksime kolmeks päevaks rabamatkale Muraka rappa, Ida Virumaal. Plaan oli raba kolme päeva jooksul kaks korda diagonaalis läbi käia ja 2 ööd metsas olla. Raba osutus aga keskelt suhteliselt läbimatuks laugastemereks, kuna päris ujumisega tegeleda ei tahtnud, siis tegime väikesed marsruudikorrektiivid ja piirdusime poole raba vallutamisega. Õhtud olid seevastu viimasepeal, vanakas apelsinimahlaga on nuts ja Jägermeister ei jää palju alla. Igatahes õnnestus korralikult rihm maha tõmmata, täna tegin väikese grindi ja 190$+ oktoober juba. Mindset on tunduvalt paranenud ja edaspidi mängin siis, kui tuju on.

No comments: