Wednesday, February 22, 2012

New post

Mõnusalt odav on elu, kui perekonda kuuluvad sellises vanuses inimesed, kellel osadel on juba täiesti poohui, mis kaubamärki riideid kannab ja osadel on veel poohui. Eile tuli pakk internetipoest, mis sisaldas:

2 paari naiste suvekingi
lühikeste varrukatega pluus
pikkade varrukatega pluus
pusa
2 talvemütsi
jooksusärk
talvekindad
tossud
lühikesed püksid

Hind koos shippinguga 70€.

Teatud asjad on tõeasti sellised, mille eest tuleb palju maksta ja odav asi võib sulle veel kallimaks maksma minna. Meenub, kuidas kunagised eestlastest Gröönimaaületajad rääkisid sokke ostes. Sokkide hind 4000 krooni, ehk 800 krooni varvas. Kui nii mõelda, siis polegi kallis ja sokid said ostetud. Antud juhul on tõesti suur tähtsus toote kvaliteedil, sest halvem ja seega ka odavam toode võib suure tervisekahjustuse tuua. Aga täna käisin suusatamas, käes 24£ pealt 2£ peale allahinnatud kindad, no who gives a fuck mis firma omad nad on. I dont.

Pokkeriga ei lähe hästi. Rahaliselt on kõik ok, aga kuidagi ei saa oma vanast sõbrast Low Volumest lahti. 800 mängu ainult tehtud, aga plaanisin 2000 kuus teha. 60$ mängudes on see esimesena istumine natuke raskendatud, ma teen eelmise mängu lõpuni, saan decline ja hakkan lobbyst siis ootama võimalust uus vaba laud valida. Kaua muidugi ei pea ootama, paarkümmend sec tavaliselt, aga ikkagi lisab see arvestatava aja võrreldes sellega, kui saaks koheselt uue mängu nagu rematchides saab. Õnneks teen ma piisavalt tihti totaalseid lollusi lauas, niiet fish rematchib järjest. Viimased päevad oli ühel päeval 50 mängu ja teisel 40 mänguline sess sama vastase vastu. Mõlemad lõppesid lõpuks minu u 6BI eduga, aga alguses läks traditsiooniliselt raha nende taskusse tänu minu spewimisele. Hiljem hakkasid kirjutatud noted raha tagasi tooma ja siis on fishil juba raske declineda. Tahab kaotust tagasi mängida. Nii jah.

Alustasin ka korralikuma toitumisega, tuhlasin pool netti läbi häid kavasid otsides, aga jäin ikkagi pidama Mercola õpetuste peale, madala süsivesikusisaldusega dieet. Mitte naiste mõttes dieet, et söön mineraalvett ja magustoiduks vesi sidruniga, vaid korralik söögiplaan arvestatud sisse ka trenn ja vastavalt organismi tüübile toidud. Tahaks suveks vähe paremas vormis olla, eriti kui nüüd on need seljajamad kah möödas, aga sellest teine kord.

No comments: