Sunday, September 19, 2010

23$

Jeeeee! Jälle 23$ mängudes. Tegin diili endaga, et kui 400$ täis, siis enam 11$ mänge ei tee vaid kohe üles. Hommikul sain täis, võtsin kohe shoti ja 2 tk järjest kotti. Esimeses callis vastane A4Q3J boardil 3 tänavat KT-ga minu AJ vastu, kusjuures mul polnud eriti bluffi imaget selleks hetkeks, teises läksin liiga vara allin AT vs AJ. Siis kohe alla 11$ jälle ja kui uuesti 400, siis uus shot jälle. Seekord läks paremini ja sai shipitud 116$ päev! Ammu pole mingeid normaalseid numbreid sharkscopes näinud, ei mäletagi, mis tunne on üldse võita. Õnneks muutus mäng kohe tunduvalt huvitavamaks, sai jälle herocalle tehtud ja vastased isegi bluffisid niimoodi, et olin raske otsuse ees. Varsti siis loodan jälle 34$ mängudesse saada ja siis 55 ja siis 110. niikui 20 bi täis, nii uus shot, ei hakka seekord midagi enam põdema.
Muust elust niipalju, et naine ütles täna, et ära enam biitsepsit treeni, liiga suured juba. No vat a fakk? Kaks kuud tagasi oli lödisev sült, saku lihas rippus üle rihma, natuke teed trenni ja kohe liiga musklis? Ei saa naistest ikka aru, ise küll veel kaugeltki rahul ei ole, mingi 10% eesmärgist täidetud. Ja eesmärk ei ole mitte mingi hull lihamägi, vaid tavaline terve keha, mis loodetavasti järgmise aasta mais Riia maratoni läbib. Jajah, sai sõbrale lubadus antud.
Järgnevad kolm kuud kavatsen igatahes kepikõndi teha, igatahes pulssi esialgu yle 130 ei lase, süda on nii vähe koormust saanud viimased aastad, et ei riski enam. Kurvad kogemused olemas.

No comments: