Friday, August 27, 2010

reede

-5 bi järjest megafishi vastu, esimesed tildiilmingud, laud kinni. Päris pikalt sai mängitud ilma igasuguse tildita, kaks kuud olen asjaga tegelenud ja üsna head tulemused on juba. Päriselus ei lähe enam üldse närvi, varsti juhtub see ka pokkerilauas. Tänane fish pani muidugi asja kohe proovile, sharkscope olid tal blockitud, sellepeale hakkasin fancy playd tegema ja nii ta läks.
Pokkeriprodes seadsin selle kuu üheks eesmärgiks mitte juua alkoholi, tegelt olen ühe veini joonud naisega koos, suht mõtetu kraam oli. Mingist külapoest läksin ostma veini, kõige kallim vein oli 70 krooni. Kogu lamava mehe sari oli esindatud ja ülejäänud parmuveinid samuti. Võtsingi kõige kallima, aga ega ta eriti midagi väärt polnud. Huvi joomise vastu on üsna kadunud, milleks juua, kui kainena on parem olla. Kuna olen kusagil kolkas viimased kuud elanud ja töötanud, siis olen kergelt alkoholi juba vihkama hakanud. Noored joovad, ok, standard, pidu jne, vaja ju julgust kusagilt saada, et naisi sebida, aga kui kogu alev on pidevalt täis, leti ääres on Tauruse kastid, esindatud nii pooleliitrine, 1 ja 2 liitrised pudelid. Ime et kinkepakki pole veel tehtud. "Veeda meeldejääv õhtupoolik sõbraga purskaevu kõrval käpuli!" Faking 35 aastased vennad näevad välja nagu 50, pooled hambad puudu, õllest läbiimbunud, lapsed kodus lähevad pätiks samalajal. Tase. Palkad kohaliku mehe tööle, õhtul maksad söögiraha, selleeest tehakse õlut ja Aramis ja pakk NEXTi. Pidu. Tallinnas seda reaalsust nii karmilt ei näe, kui kusagil kolkaküla poes reedeõhtul. Pereemad ostavad lauaviina, lapsed käekõrval.

Homme on sünnipäevale kutsutud igatahes, eks näib, kuidas läheb. Teemaks on "tagasi lapsepõlve", lasin endale teha lahed kostüümi, lühikesed viikarid, traksid ja lõpuks ometi saan ma kanda sokke plätude sees nagu eestlasele kohane kartmata, et keegi mõnitama hakkab.

No comments: